Saturday, May 14, 2011

Cameron Highlands Rose Valley

Cuti-cuti Malaysia
 Papa & Mama pilih Cameron Highlands untuk bercuti
bersama Arissa....
sajer jer pilih tempat yang tinggi n sejuk (hehe sejuk ker)
tapi yang penting penuh dengan keindahan semulajadi...
kali nie jalan papa tak nak bawak stroller...hehe papa dah tahu mama nak shopping sakan
jadi bonet kete takleh full hehe jadi papa terpaksa keje lebih lah yea..
angkut arissa pakai baby carrier naik turun bukit...cian dia....

First tempat arissa jalan di Rose Valley
mama pun tak pernah samapi sini walaupun dah sampai Cameron..
paling bawah rupanyer...nun di hujung Brincang..
akhirnyer sampai juga ...setelah berliku-liku
Rose Valley..kiranyer garden untuk bunga-bungaan
terutamanya bunga ros lah..
tiket masuk RM4 for adult....
Layan jerlah gambar mama n papa amik nie he..


arissa mula-mula pandang-pandang
pastu tangok tangan dia...dok menggapai
DO NOT PLUCK.....tak reti baca ke sayang oiiiiiiiiii
hehe..mama nie


 hehe..tengok muka arissa
suka dia...tp tangan dok kena pegang...kang tak masal2 jer papa kena ganti rugi
hehe bukan mama kan....


mama pun nak berpossing....
ayu gitu...haha ceittttttttttttt


boleh tahan jugak jalan2 kat sini kan arissa
turun naik bukit...tp memang cantik semuanyer
segar jer mata memandang...
kat sini just leh tengok...if nak beli mcm takde jer


nie buah labu sayang.....panjang dan besar
leh makan ker...mcm perhiasan jer...siap ada tangan yang gatal
tulis nama atas labu...hehe


emm banyak spesis bunga di sini, selain ros...
emm mama pun tak tahu nama dia aper..
hehe panjang bebeno n pelik2 namanyer....
jadi kita layan gambar jer k...








cantik-cantik kan...macam2 colour
if lah taman kita kat rumah mcm nie...hehe mati sudah semuanyer
ok next place STRAWBERRY BIG FARM..
huhu daki lagi...chaiyooooooook

2 comments:

  1. salam
    lama dah tak pergi CH......last pergi masa tak kawen lagi.....mmg ada plan nak bawa lil princess zana ke sana...nak main2 kat kebun teh....makan strawberry coklat...yummy..

    comel ler arissa...
    soo cute dia....

    ReplyDelete