Wednesday, May 21, 2014

Dim Sum Halal at Ramada Plaza Hotel Melaka

sejak menjak nie mama teringin nak makan dim sum 
tetiba ada deal murah kat groupon...
dan barulah tahu kat melaka nie ada rupanyer jual dim sum halal..
punyalah poyo mencari sampai ke Kuala Lumpur
nasib tak ke Hong Kong hehe

Jom layan buffet dim sum 
hari sabtu...
 hope memenuhi citarasa....
 mama excited dengan yang kukus2 jer....
 jom layan pic...
 4 kali round jugak amik bakul nie..
pelbagai pilihan....
 tak bolehlah snap semua...
tangan tak cukup jaga kakak
dok tak reti dok diam lak..
adik dapat makan senyap jer....
 Alhamdulillah kenyang
jadi berhentilah....
keseluruhan memuaskan bagi mama...
cuma dessert tak banyak pilihan...
air pun at least adalah juice ker...
nie just bagi teh tawar hehe...
papa kata sedap lagi kat Hong Kong huhu...
 restaurant ala2 Chinese...
 cantik jugak deco hotel nie..
kakak tanya kenapa kita balik..
kenapa tak tido hotel...
huhu manyak cantik...rumah kita dekat jer tau...

 ingatkan nak bawak anak naik beca or cruise..
tapi hujan lebat pulak..
jadi baik balik tido hehe...

4 comments:

  1. Dear..akk pernah baca kat blog awak yg banglo kt famosa resot tu..ada contact no x?
    http://apaizah.blogspot.com/2011/06/famosa-resort-bunglow-4-rooms-398.html

    ReplyDelete
  2. Bole email sy tak detail psal dimsum ni..x pndai mkn tempat grand2 tp mengidam nk dimsum. Mintak hubby,dia suh kite masak sendiri... mane reti.. sob sob..

    Email eimarusilence@gmail.com or whatapps 0173211689. Teringin sgt... :(

    ReplyDelete
  3. Bole email sy tak detail psal dimsum ni..x pndai mkn tempat grand2 tp mengidam nk dimsum. Mintak hubby,dia suh kite masak sendiri... mane reti.. sob sob..

    Email eimarusilence@gmail.com or whatapps 0173211689. Teringin sgt... :(

    ReplyDelete

  4. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete